"Vergi Artırımı Yapmayacağız" "Vergi Artırımı Yapmayacağız"

TMO-TOBB Tarım Ürünleri LisansDepoculuk Şirketi'nin 2023 Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

TOBB Sosyal Tesislerinde düzenlenen 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, ülkemizin ilk lisanslı depo şirketi TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Sanayi ve Ticaret A.Ş., sektörde öncü bir örnek olarak yerini aldı. Toplantıya Kırşehir'den dekatılım sağlanırken, sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi.
Kırşehir Tb2Toplantıya, Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toplu, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz'un yanı sıra, Şirket ortakları Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. ve Umumi Mağazalar Türk A.Ş. yetkilileri ile Borsaların Başkan ve temsilcileri katılım gösterdi.
Kırşehir Ticaret Borsası adına ise Genel Kurula Genel Sekreter Battal Çelik'in katılımı dikkat çekti.
Genel Kurul Toplantısı, sektördeki gelişmelerin değerlendirilmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerin belirlenmesi açısından önemli bir platform sağladı. Katılımcılar, sektördeki yenilikleri ve gelecek projeleri üzerine görüş alışverişinde bulundular.
TMO-TOBB Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Sanayi ve Ticaret A.Ş., sektördeki lider konumunu koruyarak, tarım ürünleri depolama alanında önemli bir role sahip olmaya devam ediyor.