Hikmet Çetin ile derinlemesine bir gece Hikmet Çetin ile derinlemesine bir gece

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü iftar yemeğinde bir araya geldi. İl Tarım ailesi olarak iftar programında buluşan çalışanlar manevi huzuru birlikte yaşadılar.
İl Tarım Müdürü Mustafa İlmeç’in de katılım sağladığı program çalışanlar için de moral kaynağı oldu. İlmeç yaptığı konuşmasında; “Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ailesi olarak iftar yemeğinde bir araya geldik. Birlikteliğimiz daim olsun. Herkese hayırlı ramazanlar dilerim.” ifadelerine yer verdi.
Ramazan ayının birliktelik, paylaşım ve yardımlaşma gibi güzel değerlerini yansıtan bu etkinlik, çalışanların bir araya gelmesine ve birbirine kenetlenmesine vesile oluyor. Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ailesi olarak düzenlenen iftar yemeği, bu değerli anları paylaşmanın ve birlikte olmanın önemini vurguluyor. 
İl Tarım Müdürlüğünün iftar yemeğinde buluşması, çalışanları arasında dayanışma ve birlik duygusunu pekiştiren güzel bir etkinlik oldu. Program, hem ramazan ayının ruhuna uygun bir paylaşım ortamı sağladı hem de iş yerindeki ilişkileri güçlendirerek daha pozitif bir çalışma ortamı yaratılmasına katkıda bulundu. Böylesine anlamlı ve birleştirici etkinlikler, tüm katılımcılar için moral ve motivasyon kaynağı oluyor. (FİLİZ ÖZ)