Başkan Hakanoğlu, o proje üzerine çalışmaya devam ediyor Başkan Hakanoğlu, o proje üzerine çalışmaya devam ediyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın açıklamasıyla elektrik ve doğal gaz tarifelerine Mayıs ayında zam yapılmayacak olması Kırşehir'de sevinçle karşılandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın yaptığı açıklama, Kırşehir'de büyük bir memnuniyetle karşılandı. Bakan Bayraktar'ın, Mayıs ayında elektrik ve doğal gaz tarifelerine zam yapılmayacağı müjdesi Kırşehir halkı arasında sevinçle karşılandı.
Bakan Bayraktar, katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada, "Mayıs ayında elektrik ve doğal gaz tarifelerine Kırşehir ile birlikte olmak üzere 81 ilde zam yapılmayacağını belirtmekten mutluluk duyuyorum" dedi. Bu açıklama, Kırşehir'in yanı sıra Türkiye genelindeki birçok vatandaşın da yüzünü güldürdü.

Kırşehirli vatandaşlar, Bakan Bayraktar'ın açıklamasıyla birlikte enerji maliyetlerindeki artıştan geçici olarak kurtulduklarını ve bu durumun kendilerini rahatlattığını belirttiler. Özellikle ekonomik zorluklarla mücadele eden aileler, bu kararın kendilerine bir nefes aldırdığını ifade ettiler.
Bakan Bayraktar'ın açıklamaları, Kırşehir halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılanırken, vatandaşlar Mayıs ayında da enerji maliyetlerindeki sabitliğin devam etmesini umut ediyorlar.