Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yunus Erdoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti. Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilmesinin ardından gerçekleşen bu ziyarette, şehit ailelerini temsil eden dernek üyeleri tarafından tebrik edildi.

Ziyaret sırasında Başkan Ekicioğlu'na, Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Derneği adına özel olarak hazırlanan hediyeler takdim edildi. Bu jest, şehit ailelerine olan saygının ve desteğin bir ifadesi olarak kabul edildi. Yapılan konuşmalarda, şehit ailelerinin her zaman hatırlandığı ve onların yanında olunduğu vurgulandı.

Vekil İlhan’dan Çiftçiler Günü kutlaması Vekil İlhan’dan Çiftçiler Günü kutlaması

Başkan Ekicioğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit ailelerine yönelik projelerin öneminin altını çizdi ve bu projelerde iş birliği yapma arzusunu ifade etti. Kırşehir Anadolu Şehit Aileleri Derneği ile ortak çalışmaların devam edeceğini belirten Ekicioğlu, şehit ailelerinin her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.