• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.100 %2.04
  • ETHERIUM 3.116 %5.31
17°

Kaman Belediyesi Haberleri

Kaman Belediyesi haberleri ve güncel Kaman Belediyesi gelişmeleri, Kaman Belediyesi ile ilgili tüm video, Kaman Belediyesi fotoğrafları ve Kaman Belediyesi haberleri Kırşehir Haberleri | Son Dakika Kırşehir Haberleri sitemizde


KÜLTÜR / SANAT

Kaman Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında "Kaman Gençlik Buluşması ve Uçurtma Şenliği" düzenliyor.

SİYASET

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, vatandaşlarla belediyenin çalışmalarını paylaştı!

GÜNDEM

Kaman Belediyesi, Anneler Günü'nü özel bir şenlikle kutladı, annelere sınırsız sevgi ve şefkatle unutulmaz bir gün yaşattı.

GÜNDEM

Kaman Belediyesi, halkın sağlığını korumak ve esnaf için hijyenik bir alışveriş alanı sunmak amacıyla ilçedeki kapalı pazar yerini her hafta...

SİYASET

Kaman ve Havalisi Sosyal Yardımlaşma Derneği ve köy dernek başkanları, Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci'yi makamında ziyaret etti.

SİYASET

Kaman Belediyesi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu gereğince düzenlenen yeni dönem ilk meclis toplantısını bugün gerçekleştirdi.

SİYASET

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, yerel sanayi esnaflarını ziyaret ederek onların talep ve sıkıntılarını dinledi.

GÜNDEM

İller Bankası Kayseri Bölge Müdürü Sönmez Ata, Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci'yi ziyaret etti. Bu nezaket ziyaretinde, Başkan Demirci Bölge...

SİYASET

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, halkın keyifli vakit geçirebileceği sosyal alanların sayısını artırmayı hedefliyor ve çalışmaların mahalle mahalle devam ettiğini...

GÜNDEM

Başkan Demirci, belediye imamının yaptığı duanın ardından, ilçe sakinlerinin de katılımıyla esnaf ve vatandaşlar birlikte bereketli kazançlar için dua etti.

GÜNDEM

Başkan Demirci’den Kaman’a yeşil dönüşüm ve gençlik projeleri! İşte detaylar...

GÜNDEM

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, ilçede gerçekleştirilecek sıcak asfalt ve kapsamlı aydınlatma projeleri hakkında bilgi verdi.