Memleket Gazetesi ve Kırşehir Haber 40 internet sitesinin imtiyaz sahibi, aynı zamanda Küresel Gazeteciler Konseyi Kırşehir İl Temsilcisi olan Murat Sürmeli ve ekibi ile röportaj gerçekleştiren Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci Kamanlı gençleri ve çocukları yakından ilgilendiren konularda açıklamada bulundu.

Rabia Tanrıbuyurdu son yolculuğuna uğurlandı Rabia Tanrıbuyurdu son yolculuğuna uğurlandı

Kaman’da mevcut olarak 8 park bulunuyor. Biz bu parkları tamamen kaldırıp Kaman’daki beton görüntüsünden kurtularak Kaman’ı “Yeşil Kaman” yapacağız. Kaman’daki çocuklarımız hem yeşil doğa ile iç içe olmanın zevkini tadacak hem de kanserojen madde içermeyen park materyalleri ile oyuna doyacak diyen Başkan Demirci’nin “Kreş Projesi” dikkatleri çeken diğer bir konu oldu.

Başkan Demirci, belediyeye ait olan ve şu anda eski kız yurdu olarak bilinen binanın kreş olarak yeniden değerlendirmeye alındığını söyledi.

Kamanlı gençleri yakından ilgilendiren bir diğer konu ise alanında uzman antrenörler eşliğinde halısahada ücretsiz futbol antrenmanlarının gerçekleştirileceği oldu. Bu sayede Kamanlı gençler spor aktivitelerini de ücretsiz şekilde alanında uzman antrenörler ile gerçekleştirebilecekler.