PRESTİJ 1-1
SAHA: Kırşehir Ahi


HAKEMLER: Yunus Emre Çakar, İbrahim Ethem Poltuk, Metin Yalçın** (Manisa Böl.)
4.HAKEM: Berk Sipahi **(Manisa Böl.)


KIRŞEHİR FUTBOL SPOR KULÜBÜ: Sıraç Tüfekçi, İsmail Karakaş, Tolga Şahin, Furkan Tütüncü**(Dk.62: Eser Koçak*), Selimcan Temel, Kağan Miray Bağış*(Dk.75: Emircan Sayar), Cihat Aktaş*(Dk.62: Arda Kurt), Fatih Üge, Hüseyin Ekici*(Dk.75: Yavuz Selim Toprak), Görkem Akdere*(Dk.55: Şenol Sürüm), Nurullah Serbest*


 YEDEKLER: Mert Batuhan Çakır, Hüseyin Solaklı


TEKNİK DİREKTÖR: Orhan Kosulu


ADIYAMAN FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.: Mustafa Hoşoğlu, Muhammed Düzgüner, Yusuf Akın**(Dk.61: Vedat Yeşilkaya), Ercan Şirin, Nihat Koç, İsa Baltacı, Atakan Ekiz**(Dk.89: Kerem Ersin?), Hüseyin Çakmak**(Dk.89: İbrahim Kıraç Gündüz?), Ramazan Emirhan Civelek, Erhan Kaynar**(Dk.89: Mehmet Kaan Gündüz?), Fırat Ergün**(Dk.61: Mehmet Şahin Sarı) 


YEDEKLER: Yusuf Şükrü Sancaktar, Cenk Çalışkan, Mustafa Erğan,  Musa Çelik,  Cem Efendi Çay

İl sınırları içerisinde koltuk değişimi İl sınırları içerisinde koltuk değişimi


TEKNİK DİREKTÖR: Cemal Uğur


SARI KARTLAR: Dk.83: Tolga Şahin (Kırşehirspor) / Dk. 66: Ercan Şirin, Dk.83: Mehmet Şahin Sarı (Adıyamanspor)


GOLLER:  Dk.85: Fatih Üge (Kırşehirspor) / Dk.51: Hüseyin Çakmak (Adıyamanspor)

TFF 2.Lig Beyaz Grubun  313.Haftasında Kırşehirspor, Ahi Stadyumunda Adıyamanspor  ile karşılaştı. Ligde küme düşen  her  iki takımın prestij mücadelesinde skor 1-1 sona erince Kırşehirspor ve Adıyamanspor takımları puanları paylaştılar. Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken, konuk Adıyamanspor 51 de Hüseyin Çakmak’ın attığı golle 1-0 öne geçti, Kırşehirspor 85 de Fatih Üge’nin attığı golle skoru eşitledi  ve maçta başka gol olayınca Kırşehirspor kendi sahasında 1-1 lik skorla berabere kaldı.  Kırşehirsporda maçın ikinci yarısında genç oyunculardan Şenol Sürüm 55 de, Arda Kurt ve Eser Koçak 62 de,  Yavuz Selim Toprak ise 75 de oyuna girmesiyle maçta yeşil-beyazlılar daha hareketli oldu ve golü bularak mağlup durumdan beraberliği kurtardı. Genç oyuncuların performansı ise tam not aldı. Spor otoriteleri olarak kalan maçlarda kiralık oyuncular yerine Kırşehirsporun öz kaynağı oyuncuların daha faydalı olacağı kanaati oluştu.
Maça konuk takım Adıyamanspor başladı.

Adiyaman Fk Kirsehir Futbol Spor Kulubu Ile Berabere Kaldi 170359 20221030
Dk.16: Adıyamanspor savunmadan Ramazan Emirhan Civelek ile atağa çıktı. Ramazan Emirhan, Kırşehirspor savunması arkasına attığı topa ile Hüseyin Çakmak bir anda kaleci Sıraç Tüfkçi ile karşı karşıya kaldı. Hüseyin, ceza alanında pozisyonunu kaybedince Kırşehirspor savunmasında Cihat ve Nurullah araya girerek topu kalesinden uzaklaştırdı.


Dk.23: Kırşehirspor orta sahadan atılan topla soldan Kağan Miray Bağış ile atağa çıktı. Kağan Miray, soldan hızla indi araya giren Nihat Koç topu aldı. Nihat’ın kısa düşen geri pasını Kağan Miray alıp, ceza sahası içinde müsait pozisyondaki Fatih Üge’yi gördü. Fatih, topa vurmada gecikince Adıyaman  savunması araya girip kalesindeki tehlikeyi uzaklaştırdı.


Dk.34: Konuk Adıyamanspor kendi yarı alanından Ercan Şirin ile çabuk çıktı. Ercan, orta alandan Kırşehirspor savunması arkasına attığı topla Hüseyin Çakmak buluştu. Hüseyin ,bir anda ceza sahası içinde kaleci Sıraç Tüfekçi ile karşı karşıya kaldı. Hüseyin’in sert şutu üstten auta çıktı.


Dk.45: Kırşehirspor sağdan Nurullah Serbest ile etkili geldi. Nurullah, pasını ceza sahası çizgisi üzerindeki  Fatih Üge’ye çıkardı. Fatih, soldan ceza alanına giren Furkan Tütüncü’yü gördü. Furkan’ın sert şutu kaleci Mustafa Hoşoğlu‘n da kaldı.


Gol Dk.51: Konuk takım Adıyamanspor kendi yarı alanından çabuk çıktı. Orta alandan Atakan Ekiz topu alıp savunma arakasına koşu yapan Hüseyin Çakmak’ı gördü. Hüseyin, Kırşehirspor savunmasından sıyırılıp kaleci Sıraç Tüfekçi ile karşı karşıya kaldı. Hüseyin, plase bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.


Dk.64: Kırşehirspor köşe atışı kazandı. Köşe atışını Selimcan Temel kullandı. Selimcan’ın ortasına ön direkte İsmail Karakaş topla buluştu. İsmail’ın kafa şutu kaleci Mustafa Hoşoğlu’n da kaldı.


Dk.71: Konuk takım Adıyamanspor orta alandan atağa çıktı. Erhan Kaynar’ın savunma arakasına attığı topla Vedat Yeşilkaya buluşutu. Vedat, ceza sahası içinde bir anda kaleci Sıraç ile karşı karşıya kaldı. Vedat’ın aşırtma vuruşunda top yandan az farkla auta çıktı.


Gooolll Dk.85: Kırşehirspor maçta skoru eşitledi. Orta alandan atılan topla Fatih Üge, sağdan ceza alanına girip rakiplerinden bir bir sıyrıldıktan sonra topu kaleci Mustafa’nın solundan ağlara göndererek skoru 1-1 olarak eşitledi.