Kırşehirli sporcular, Aksaray'da düzenlenen Gençler Kuraş Türkiye Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Elif Sena Aydoğan ve Merve İrem Çelik, kıyasıya geçen müsabakalarda gösterdikleri üstün performans ile Türkiye ikincisi oldular. Kırşehir Gençlik ve Spor Müdürlüğü, bu önemli başarıyı sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

O ilçede gençlere yönelik eğitimler düzenleniyor O ilçede gençlere yönelik eğitimler düzenleniyor

Yapılan paylaşımda, "Aksaray’da düzenlenen Gençler Kuraş Türkiye Şampiyonasında rakiplerini eleyerek Türkiye 2.si olan Kırşehirli sporcularımız Elif Sena Aydoğan ve Merve İrem Çelik’i tebrik ederiz. Sporcularımıza 21-22 Haziran 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Kuraş Şampiyonasında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Elif Sena Aydoğan ve Merve İrem Çelik'in bu başarısı, Kırşehir'de sporun ve genç yeteneklerin desteklenmesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Şimdi gözler, sporcuların Avrupa Kuraş Şampiyonası'nda gösterecekleri performansa çevrildi. Kırşehirli sporcular, uluslararası arenada Kırşehir'i temsil etme fırsatını bulacak.