Kırşehir’de özel öğrencilerden müzik dinletisi ve sergi Kırşehir’de özel öğrencilerden müzik dinletisi ve sergi

Kırşehir Millî Eğitim İl Müdürü Yasin Gülşen, bir okul ziyareti sırasında ilginç bir teklif aldı. Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Nur Koç, kendi yaptığı yemekleri sunmak istiyordu. Müdür Gülşen, bu nazik teklifi geri çevirmeyerek, Okul Müdürü Ali Demir ve öğretmenlerle birlikte genç öğrenciyi evinde ziyaret etti.
Elif Nur'un marifetli ellerinden çıkan lezzetli yemekleri tatma fırsatı bulan eğitimciler, genç öğrenci ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti. Ziyaret esnasında aileyle yapılan sohbette Müdür Gülşen, öğrencilerin başarısını artırmak için ailelerle işbirliği yapmanın önemine değindi. Evde sağlanan öğrenme ortamının öğrencilerin akademik başarıları üzerinde belirleyici bir etken olabileceğini vurgulayan Gülşen, velilerin desteği ve işbirliğinin büyük önem taşıdığını belirtti.
437463642 814439114051302 2896545560332828073 NMüdür Gülşen, "Öğrencilerimizin başarısı için evde ve okulda birlikte çalışmamız gerektiğini unutmayalım," diyerek "Öğrencilerimizin başarısını artırmak için ailelerle işbirliği içinde çalışmayı önemsiyoruz. Evdeki öğrenme ortamının, öğrencilerin akademik başarılarını etkileyebileceğini biliyoruz. Bu nedenle, veliler olarak sizlerin desteği ve işbirliği büyük önem taşıyor. Öğrencilerimizin başarısı için evde ve okulda birlikte çalışmamız gerektiğini unutmayalım."  dedi.
Bu tür ziyaretler, eğitim yöneticileri ile öğrenci ve veliler arasında köprüler kurarak, eğitim süreçlerine pozitif katkılar sağladı.