Vekil Erkan, çiftçileri unutmadı Vekil Erkan, çiftçileri unutmadı

Kırşehir, 16-21 Nisan tarihleri arasında genç sporcuların heyecanla beklediği GençLig Bölge Finallerine ev sahipliği yapacak. Futbol, basketbol ve masa tenisi dallarında mücadele edecek sporcular için müsabakalar başlıyor.
Final heyecanı, 16 Nisan Pazartesi günü saat 17.00'de Kaman Ahi Evran Gençlik Kampı'nda yapılacak açılış toplantısıyla start alacak. Ertesi gün, 17 Nisan Salı saat 11.00'de aynı yerde gerçekleştirilecek açılış seremonisi ile sporcuların mücadelesi resmen başlayacak.
Müsabakalar, Kaman Ahi Evran Gençlik Kampı'nda futbol ve basketbol; Kaman Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu'nda ise masa tenisi branşlarında gerçekleştirilecek. Tüm sporcuların ve spor severlerin merakla beklediği bu etkinlik, Kırşehir'deki spor hayatına renk katmayı amaçlıyor.
Konaklama ihtiyaçları da düşünülmüş durumda: erkek sporcular ve misafirler için Ahi Evran Gençlik Kampı, kadın sporcular ve misafirler için ise Kaman Öğrenci Yurdu hizmet verecek.
Bu önemli spor etkinliği, genç yeteneklerin keşfedilmesi ve geliştirilmesi açısından büyük bir fırsat olarak görülüyor. Kırşehir, bölgedeki genç sporcuları ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyor ve tüm katılımcıları en iyi şekilde ağırlamayı hedefliyor.