E- ticaret hakkında neler bilmek isterdiniz? E- ticaret hakkında neler bilmek isterdiniz?

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, emlak danışmanlığı alanında mesleki yeterlilik sağlamak amacıyla düzenlenecek olan sınava katılım için kayıtları başlattı. Adayların, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na şahsen başvurmaları gerekiyor. Başvuru için gerekli olan belgeler; iki adet fotoğraf, bir adet kimlik fotokopisi ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. adına yatırılacak sınav ücreti için banka dekontu.
Sınav ücreti olarak belirlenen miktar 4.500,00 TL olup, ek olarak 750 TL belge ücreti alınmaktadır. Ücretler, İş Bankası Akay Şubesi'nde bulunan TOBB MEYBEM hesabına yatırılmalıdır. Ödeme sırasında dekontun açıklama kısmına ad-soyad, TC kimlik numarası, başvuru yapılan il ve sınav bilgilerinin yazılması önem taşımaktadır.
Sınav için son başvuru tarihi 22 Nisan Pazartesi günü mesai bitimine kadar olarak belirlendi. Sınav tarihi ve saati ise adaylara SMS yoluyla bildirilecek. Adayların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için belirtilen tarih ve saatlere dikkat etmeleri büyük önem arz ediyor.
IBAN BİLGİLERİ 
Emlak Seviye 5 Sınav Ücreti: 4.500,00 TL + 750 TL belge ücreti
TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş
İŞBANKASI AKAY ŞUBESİ
IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36.