Kırşehirli Fenerbahçe taraftarları, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında gerçekleşecek olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini büyük bir heyecanla bekliyor. İki ezeli rakibin karşılaşması bugün (27.04.2024) saat 19:00'da Ülker Stadı'nda oynanacak ve beIN SPORTS kanalından canlı olarak yayınlanacak. Kırşehir'deki futbolseverler, maç saatinde ekran başına geçerek takımlarını destekleyecek.

Maçı, deneyimli hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal liderliğindeki maça, ligdeki son 7 maçlık galibiyet serisinin ardından Sivasspor ile berabere kalarak zirve yarışında yaşadığı kayıplar sonrası, lider Galatasaray'ın 7 puan gerisinde başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic ve Dzeko olarak sıralanıyor.

O öğrencilere moral gecesi O öğrencilere moral gecesi

Beşiktaş: Mert, Onur, Colley, Necip, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica ve Semih ile sahada olacak.

Takımlardan Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde dışında eksiksiz bir kadro ile sahaya çıkacakken, Beşiktaş ise sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle 5 eksikle mücadele edecek. Fenerbahçe'de 7 oyuncu, Beşiktaş maçında sarı kart görürse bir sonraki lig maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında ligde oynanan toplam 135 derbide, sarı-lacivertliler 48, siyah-beyazlılar ise 42 galibiyet alırken, 45 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. İki takım, bugüne kadar lig maçlarında birbirlerine 156'şar gol atmış durumda. Son 10 derbinin 5'i ise beraberlikle sonuçlandı, bu da derbinin ne kadar çekişmeli geçeceğinin bir göstergesi. Kırşehirli taraftarlar, bu akşamki maçı sabırsızlıkla bekliyor.