Kaymakam’dan birincilere tebrik ziyareti! Kaymakam’dan birincilere tebrik ziyareti!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nden Bitki Koruma Anabilim Dalı Başkanlığına ziyaret gerçekleştirildi.
Enstitü Müdürü Prof. Dr. Rüştü Hatipoğlu liderliğindeki heyet, Kalite Yönetim Sistemi 2024 Yılı Faaliyet Planlamaları kapsamında Bitki Koruma Anabilim Dalı Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Ziyarette Enstitü Müdürü Prof. Dr. Rüştü Hatipoğlu'na Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ümit Demiral ve Doç. Dr. Gökhan Filik eşlik etti. Ayrıca, Bilgisayar İşletmeni Hamit Yazıcı ve Teknisyen Ali Osman Hüseyin Eflatun da heyette yer aldı.
Karşılamadan duyulan memnuniyeti dile getiren Bitki Koruma Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fahriye Ercan, öğretim üyeleri ve Anabilim Dalı Öğrenci Kalite Temsilcisi Fatma Kısa ile bir araya gelindi. Toplantıda, Anabilim Dalı'nın faaliyetleri ve Kalite Yönetim Sistemi 2024 Yılı Faaliyet Planlamaları üzerine fikir alışverişi yapıldı.
Ziyaretin sonunda, Anabilim Dalı Başkanı ve hocalarına gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Enstitü Müdürü Prof. Dr. Rüştü Hatipoğlu, işbirliğinin ve iletişimin güçlenerek devam etmesini diledi.
Bu kapsamlı ziyaret, akademik ve kalite odaklı işbirliğinin önemine vurgu yaparak, Enstitü'nün ve Anabilim Dalı'nın ortak hedeflerine ulaşma yolunda atılan önemli adımlardan biri olarak kaydedildi.