Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Maarif Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan "Türkiye - Arnavutluk Gençlik Değişimi" programı, Kırşehirli gençlere uluslararası bir deneyim sunuyor. 6 - 11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Arnavutluk'ta düzenlenecek olan bu program, Türkiye ile Arnavutluk arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi, gençler arasında iyi ilişkilerin kurulmasını ve karşılıklı saygı ile dostluk kültürünün oluşturulmasını amaçlıyor.

650X344 Kesfedilmemis Adriyatik Arnavutluk 1537437843410

18-25 yaş arasındaki Kırşehirli gençler, bu özel program aracılığıyla sadece yeni yerler keşfetmekle kalmayacak, farklı kültürleri ve insanları tanıma; kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunma fırsatı da bulacaklar. Program, gençlik çalışmaları konusunda yerinde gözlemler yapma ve iyi uygulama örneklerini tespit etme imkanı sunacak.

Rabia Tanrıbuyurdu son yolculuğuna uğurlandı Rabia Tanrıbuyurdu son yolculuğuna uğurlandı

650X344 1665744608626

Bu benzersiz değişim programı, katılımcılara uluslararası bir perspektif kazandırmanın yanı sıra, kültürler arası diyalog ve anlayışın geliştirilmesine yönelik önemli bir adım olarak görülüyor. Kırşehirli gençler programa katılarak hem Arnavutluk'un zengin kültürünü yakından tanıma şansı yakalayacak hem de Türkiye'nin kültürel değerlerini Arnavutluk'taki akranlarına tanıtma fırsatı bulacaklar.

Kırşehirli gençler için eşsiz bir fırsat olan bu programa katılmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Uluslararası bir deneyim, yeni arkadaşlıklar ve unutulmaz anılar için bu fırsatı kaçırmayın!