Kırşehir’in küçük atletleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bayrak Yarışı yaptı. Düzenlenen yarışa önce top atma, ardından sıçrama, daha sonrasından ise bayrak yarışı düzenlendi. Düzenlenen yarışta küçük öğrencilerden oluşan Karma Grup 1. oldu. Altın madalyalarını alıp kupa kaldıran genç sporcular, heyecanlarını gizleyemedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kırşehir’de coşkuyla kutlandı. Bu özel gün kapsamında, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bayrak Yarışı büyük bir heyecanla gerçekleşti. Etkinlik, top atma ve sıçrama yarışları ile başladı ve bayrak yarışı ile devam etti.

7Ed64C08 81F2 46Aa B083 90A01F10F32EKırşehir’in yetenekli genç atletleri arasında gerçekleşen bu çekişmeli yarış, öğrencilerin, öğretmenlerin ve ailelerin büyük ilgisini çekti. Yarışta, küçük öğrencilerden oluşan Karma Grup, muhteşem bir performans sergileyerek birinci oldu. Genç sporcular, altın madalyalarını gururla takarken, kupa kaldırmanın mutluluğunu yaşadılar.

Alanyaspor - Beşiktaş maçı için geri sayım başladı! Alanyaspor - Beşiktaş maçı için geri sayım başladı!

Yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde, kazanan takıma madalya ve kupa takdim edildi. Tören, gençlerin coşkusu ve sevinç çığlıklarıyla son buldu. Bayrak Yarışı, Kırşehir’deki 23 Nisan kutlamalarına renk katarak, unutulmaz anlar yaşattı.